Kyllä asiat järjestyvät

Aivan ihana viikko takana! Vietin siitä osan kotona, osan poikaystävällä ja vielä viikonlopun olimme ystävien luona vähän kauempana. Vaihtelua ja puuhaa ei siis puuttunut, lukeminen kylläkin jäi aivan liian vähälle, mutta en jaksa surra sitä nyt, sillä sain töitä!

  En ole varma miten paljon olen siitä blogissa kertoillut, mutta olen siis etsinyt tänä vuonna kesätöitä täydellä teholla heti tammikuun alusta. Motivaatio on ollut ensimmäistä kertaa todella hyvä, sillä töiden saaminen mahdollistaa muuton omaan asuntoon, ja samalla kaukosuhteen päättymisen. Molemmat asiat ovat erittäin tärkeitä ja odotettuja. Asiat ovat viimein edenneet, sillä viime viikolla kävin eräässä haastattelussa, ja melko pian sainkin tietää saaneeni paikan. Fiilis on aivan uskomattoman hyvä, sillä työ on kaiken lisäksi ensimmäinen, jonka sain täysin omilla ansioillani. Työn saaminen tarkoittaa samalla myös melkoista työmäärää, sillä hankittavia todistuksia on paljon, ja asuntohakemustenkin teko on aloitettava. Nämä ovat kuitenkin asioita, jotka hoidan ilomielin, sillä ne mahdollistavat suurten unelmieni toteutumisen.


  Ainoa asia, mikä varjostaa elämää on se, että ylioppilaskirjoitukset todella lähestyvät. Viikonloppu oli niin ihana, ja näemme kyseisiä ystäviä melko harvoin, joten lukeminen ei juuri tullut mieleenkään. Abiviikko pilasi lukurytmini, mikä oli odotettavissakin, mutta en uskonut sen uudelleensaavuttamisen olevan näin vaikeaa. Ehkäpä nyt, kun olen taas kotona ja hoidettavana on muutenkin paljon "vakavia" asioita, alkaa arkinen rytmi taas muodostua. Koulullekin on polkaistava tällä viikolla muutamana päivänä.

Sellainen huomio vielä, että mikäli eksyt blogiini, älä ihmettele hidasta bloggaustahtia, sillä elämässäni on tällä hetkellä menossa paljon kaikenlaista, eikä aika meinaa riittää kaikkeen. Blogini ei siis todellakaan ole kuihtumassa, päinvastoin. Into on herännyt, ja tahti kovenee kunhan aikaa tulee taas enemmän:)

-Jeanina

Kommentit

  1. Onnittelut kesätyöpaikan saamisesta ja tsempit yo-kokeisiin lukemiseen! :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti