Jännittäviä aikoja

Maaliskuu alkaa olla jo melko pitkällä, ja se tarkoittaa ylioppilaskirjoitusten aikaa. Ensi viikolla alkaa viimeinen kirjoitusurakka, takana on jo viime syksyn ja kevään kirjoitukset, enkä malta odottaa sitä hetkeä kun viimeisen kerran astun ulos salista! Valmistautuminen on vielä aivan kesken, enkä nyt jaksa pilata päivääni pohtimalla sitä...


 Jännittäviä aikoja eletään myös siksi, että heti yo-kirjoitusten jälkeen alkaa armoton lukeminen pääsykokeisiin. Edessä on erittäin raskas ja vaativa urakka, ja yritänkin jo henkisesti valmistautua siihen. Hommaa sotkemaan tulee myös uusi työni, joka pikkuhiljaa pyörähtää käyntiin ensi kuussa. Onneksi tunteja ei ihan heti tule paljoa, joten töissäkäynti voi olla tavallaan hyväkin juttu lukemisen tasapainottamiseen.


 Tehtävää on siis niin paljon etten tiedä mistä aloittaisi, mutta tänään en aio stressata siitä, sillä on syntymäpäiväni:) Viime vuonna, täyttäessäni 18-vuotta, tämä päivä oli aivan erityinen ja jaksoin intoilla siitä pitkään. Tänä vuonna fiilis on rauhallisempi, mutta onhan synttäripäivä aina mukava ja vähän erilainen. Annoin lahjaksi itselleni myöhäisemmän herätyksen ja aamuisen Netflix-hetken ilman huolenhäivää. Illalla on luvassa illanviettoa ystävien kanssa, joten eiköhän tästä aika kiva päivä tule.
Synttäriterveisin
Jeanina

Kommentit