Kauneusrutiinit ja -tuotteet Osa 1

Ajattelin tehdä postauksen siitä, miten yleensä hoidan ihoani ja hiuksiani, sekä millaisia meikkejä käytän. Teen tämän puoliksi vitsillä, sillä en todellakaan käytä mitään kalliita tai erikoisia tuotteita, enkä edes meikkaa paljon. En myöskään ymmärrä kosmetiikasta sen kummemmin mitään. Täältä on siis turha etsiä ammattimaisia mielipiteitä tai laadukkaita tuotevinkkejä, markettikosmetiikkakokemuksia kylläkin:)

Kasvot ja muu iho

Myönnän hoitavani ihoani melko huolettomasti. Yleensä se kuitenkin on siedettävässä kunnossa, ainoa mikä silloin tällöin vaivaa on pintakuivuus. En siis tarvitse kovin erikoisia tuotteitakaan, ainoastaan meikinpoistoaineen, kasvoveden ja kasvorasvan. Hyvä meikinpoistoaine on tärkeä, sillä tahdon suorittaa homman helposti ja vaivattomasti.
 Useimmiten poistan meikit Lumene Deep purifying wash face&eyes- puhdistusaineella. Tätä voin kyllä suositella! Meikit irtoavat todella helposti ja kasvot jäävät puhtaan tuntuisiksi. Ainoa ongelma on se, että talvella ihoni oli hieman liian herkkä tälle, mutta ongelma on menossa ohi. Mikäli tätä ei ole jostain syystä saatavilla, käytän Yves Rocherin purecalmille-puhdistusaine+kasvovettä. Tämä on ihan ok, mutta vaatii liikaa hinkkausta, jolloin ripset kärsivät puhdistuksesta. Kasvovetenä minulla on Nivean Refreshing Toner, joka ajaa asiansa, vaikka en kasvovettä edes säännöllisesti käytä. 


Kasvojeni kosteutuksesta huolehtii Pirkan Argan-sarjan kasvorasva, joka ajaa asiansa kunniallisesti. En tiedä miten hyvin se toimisi oikeasti kuivaan ihoon, mutta seka/normaaliin ihoon tuntuu tehoavan mukavasti. Rasvaan kasvoni yleensä aamuin illoin, erityisesti pesun jälkeen. Vartaloni rasvaan ihanan tuoksuisella Doven go fresh nourishing lotionilla, joka tuoksuu virkistävästi granaattiomenalta. Tykkään koostumuksesta, joka on kevyt, hyvin levittyvä ja nopeasti kuivuva. Tämän käyttämisestä tulee ihanan fresh olo:) Ikävä kyllä olen laiska, ja rasvaan vartaloni noin kerran viikossa. Silloin kun kasvoni tai käteni tuntuvat superkuivilta, käytän perinteistä Nivea Cremeä. Paksu rasva pelastaa niin rohtuneet huulet kuin korppuiset kädetkin.



Kuvassa näkyvä vartalotuoksu mainitaan postaussarjan toisessa osassa, jossa esittelen hajuvesiäni ja meikkejäni. En tahdo tehdä tästä aivan liian pitkää ja tylsää tarinaa, jota kukaan ei jaksa lukea:)
Onko muita, joiden tuotteet löytyvät lähikaupan hyllyiltä ja ovat silti riittävän hyviä?:)

Kommentit