Hengissä ollaan!

Tiesin, että tässä tulee käymään näin pääsykokeiden lähestyessä ja töiden alkaessa, mutta en uskonut tilanteen olevan näin paha. Blogi ei siis todellakaan ole kuolemassa, se on vain päiväunilla. Elämäni jokainen minuutti on nyt varattu, joko töissä käymiseen tai lukemiseen (ainakin pitäisi olla), joten kirjoittelu on jäänyt ymmärrettävästi väliin.
Pääsykokeesta vain sen verran, että töiden aloitus todella pilasi motivaation, samoin kuin 5 päivän sairastelu pari viikkoa sitten. Nyt yritän epätoivoisesti tehdä ihmeitä tässä viimeisinä päivinä... Toisaalta, eipä välivuosikaan nyt tunnu pahalta, vaikka kyllähän se opiskelupaikkakin olisi ihana saada.Sen näkee sitten, toivon ettei koe ainakaan aivan surkeasti menisi, sillä olen kuitenkin tehnyt töitä, ja paljon, sen eteen.
Tällä mieleni karkailee jatkuvasti fiilistelemään sitä kun pääsykoe on ohi. Tammikuun alun jälkeen elämässäni ei ole ollut kuin alle 10päivää, jolloin päässäni ei ole hakannut ajatus siitä, että pitäisi lukea. Tuntuu jännittävältä miettiä mihin aikani jatkossa käytän:D
Pidemmittä puheitta, tsemppiä vielä loppurutistukseen kaikille ja malttakaa seurailla blogia, lupaan aktivoitua kun elämä taas tasoittuu!
~Jeanina

Kommentit