Uutta matoa koukkuun

Olo on tyhjä. Ei onnistanut tällä kertaa, vaikka eipä se suuri yllätys ollutkaan. Kuitenkin pieni irrationaalinen toivo pysyi mielessä tähän aamun asti, kunnes tarkistin tulokset.
Varasijalla 29.
Pettymys, ei voi muuta sanoa. Kuitenkin jotenkin niin iso asia tämä koko opiskelujuttu etten oikein vieläkään tiedä miten reagoida tietoon. Päivä on ollut hyvin outo, monia tunteita ilosta suruun.
 En kuitenkaan ole ihan maassa, eiköhän tämä tästä. Uutta yritystä vaan ensi vuonna, yo-uusintaa ja avointa yliopistoa. Jotain positiivistakin silti, vaikka varasija on sinänsä aika masentava, mutta hakijamäärä huomioon ottaen ei kovin huono saavutus. Hyvien yo-tulosteni ansiosta sain kuitenkin yhteispisteet 160,2/220, mikä ei ole huonoin mahdollinen. Ainakaan omasta mielestäni, suoraan lukion jälkeen väsyneenä:) Kokeessahan tosiaan tuntui etten osaa yhtään mitään, valehtelematta. Kuitenkin pisteitä tuli melkein puolet täydestä, joten eiköhän tässä jonkinlainen pohja ole lähteä toiselle kierrokselle heti kun tunteet hieman jäähtyy.
Tälläsiä fiiliksiä nyt. Onnea vielä hurjasti kaikille, onnistuneille ja kaikkensa antaneille!:)

Kommentit