Uusi vuosi ja toimeen tarttumisen vaikeus

2017 kuulostaa vielä korvaan hieman vieraalta, vaikka vuosi onkin lähtenyt jo rytinällä käyntiin. Pyhitin loman täysin lomailulle, mikä nyt jälkeenpäin ajatellen ei ehkä ollut se viisain vaihtoehto. Lomailufiilis on vain niin uskomattoman mukava ettei sitä tahdo pilata ikävän arkisilla asioilla, ellei ole aivan pakko.

Luminen metsä on yksi suosikkipaikoistani. Kuvat erään lomapäivän metsäretkeltä.
Totaalisen lomailun vuoksi minulla on nyt koulujen alettua tehtävänä kaikenlaista yo-kokeisiin lukemisesta työhakemuksiin. Kumpikaan ei minulle erityisen mieluisaa puuhaa, joten motivaatiota kaivattaisiin nyt. On uskomattoman vaikeaa saada hyödynnettyä illat, kun mielessä kummittelee kesken oleva Netflix-sarja ja tuhat muuta mukavampaa puuhaa. Koulun jälkeinen aika menee aina aivan liian nopeasti. Noh, toimeen on tartuttava. Onneksi ongelma on tuttu ja tiedän, että alkuun pääseminen on se vaikein osuus. Kun lukuprojekti alkaa kulkemaan ei se enää vaadi aivan yhtä paljon tuskailua, vaikkei nyt ikinä mitään nautinnollista puuha olekaan.

Uuden vuoden lupauksen eivät ole minun juttuni. Siitä huolimatta teen aina joitain kevyitä lupauksia, vaikka tiedän niiden pian unohtuvan. Tämän vuoden juttuja ovat esimerkiksi ahkeruus ja itsestä huolehtiminen.
Ihanaa alkanutta vuotta kaikille!
-Jeaninaa

Kommentit

  1. Itselläkin on aina ollut hankaluuksia tarttua toimeen ja aloittaa juttujen tekeminen. Sit kun alkuun on päässyt, niin yleensä homma on vaan alkanut luistamaan ja ollutkin helpompaa kuin kuvitteli :D Ihania talvisia kuvia olet myös ottanut!

    http://fiiaelina.blogspot.com.au/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta, ton kun muistais vaan sillon kun pitää alottaa:D Kiitos!:-)

      Poista

Lähetä kommentti