10 faktaa minusta

Ajattelin tehdä tällaisen melko perinteisen faktoja minusta-postauksen, sillä blogini on uusi, eikä minusta vielä ole paljastunut moniakaan asioita. Ainakin omasta mielestäni on aina kiva tietää mahdollisimman paljon bloggaajasta, sillä joskus se auttaa ymmärtämään tekstejä paljon paremmin. Toivotaan, että tässä tulee ainakin jotain kiinnostavaa jokaiselle:) (Ja mikäli jokin jää vaivaamaan, kysy!)

1.En tahdo julkaista kuvia itsestäni, tai mitään, mikä liian helpolla paljastaisi kuka olen, koska en halua tuttujeni tietävän blogistani.
Voi kuulostaa hieman oudolta, mutta jotenkin se rajoittaisi kirjoittamistani, koska ainakin vielä tuntuu hieman nololta ajatus siitä, että läheiseni lukisivat tekstejäni. Yksi syy on se, että blogini on vasta alussa, eikä kovin laadukas verrattuna moniin muihin. Ehkä sitten, kun olen kehittynyt ja itsevarmempi blogini suhteen:)

2.Haen opiskelemaan psykologiaa nyt keväällä
Ainakin vielä psykologia on ainoa ala, joka oikeasti kiinnostaa minua. En tiedä mikä oikeastaan haluan isona olla, mutta pitkän pohdinnan jälkeen uskon, että aito kiinnostus psykologiaan riittää nyt aluksi. Ala on supersuosittu, joten lukemista kevääksi riittää...

3.Vihaan urheilua
Viha on ehkä hieman liian vahva sana, mutta fakta on, etten oikeastaan tykkää liikunnasta, ainakaan sellaisesta tosihikiliikunnasta. Ulkoilu ja jopa muutamat harvat ryhmäliikunnat ovat ihan jees, ja joskus harvoin innostun hölkkäämään, mutta siihen se jää. Lenkkeilykin lopahtaa aina nopeasti, enkä mitenkään erityisesti nauti siitä. Olen todella paljon miettinyt, miten on mahdollista, että nykyään aivan kaikki ovat hulluna salilla käymiseen ja muuhun sellaiseen. Tottakai ymmärrän että liikuttava on, ja toivon että tykkäisin siitä mutta ei kun ei. Odotan sellaista pysyvämpää hurahdusta.

4.Nauran erittäin paljon
Vaikka nykyään epäilen yhä useammin positiivisuuttani, niin totta se on, että olen hyvin iloinen ihminen. Ystävilleni tulee varmaan ensimmäisenä minusta mieleen nauruni, joka on aika kummallinen, ja todella herkässä. Joskus saatan nauraa ihan ilman syytä, ja se kyllä tarttuu myös lähelläni oleviin ihmisiin. Tästä piirteestä tykkään itsessäni!

5.Olen hulluna Netflix-sarjoihin
Tämä ei tällä hetkellä taida olla mitenkään poikkeuksellinen seikka, mutta outoa on se, että ennen kun hankein Netflix-tunnukset, en katsonut aktiivisesti mitään muuta sarjaa kuin Iholla. En myöskään ole koskaan ollut kovin hyvä katsomaan leffoja, sillä keskittymiskykyni on erittäin heikko, ja makuni valikoiva.

6.Perheeseeni kuuluu äiti, isä, pikkusisko ja kaksi pikkuveljeä
Olen siis vanhin lapsi, ja koska ikäeroa veljiin on jonkin verran, emmekä asu järin suuressa talossa, alkaa kaipuu omaan tilaan olla suuri.

7.Jännitän paljon
Uudet asiat jännittävät minua hirveästi. Joskus jännitän joitain aivan järjettömiä asioita, ja erityisesti ihmiskontakteja, vaikka miellänkin itseni tosi sosiaaliseksi.

8.Rakastan koiria
Meillä ei ole koiraa, mutta lähipiirini yksilöt ovat valloittaneet minut. Vielä joskus...

9.Matkustan mielummin Lappiin kuin etelään
Olen ollut kerran Lapissa vaellusreissulla, ja se oli yksi elämäni parhaista reissuista. Tahtoisin nähdä Lapin uskomatonta luontoa lisää.

10.En osaa meikata 
Meikkaan vain silloin tällöin, ja vain ripsiväri+meikkivoide. En yksinkertaisesti ymmärrä miten kauniit rajaukset luodaan.

Toivottavasti joku edes jaksaa lukea loppuun asti, koska intouduin selittämään asioita melkoisesti:)
Ihanaa talvista keskiviikkoa!
-Jeanina

Kommentit